15 februari 2021

 

Beste Wijnand, Vandaag, heel snel dus, ontving ik jouw pakket. Het is nu in ZuidXXXX volop genieten van de muziek. Alles klinkt meer dan voortreffelijk! Mijn dank voor jouw advies en service. Compliment en hartelijke groet, George (Vincent K-35 met 2 x RCA 5963 en 1 x Tesla ECC83).

1 december 2020

Hoi Wijnand,
Buizen zijn binnen en aangezien ik de CD speler open heb laten liggen heb ik ze meteen erin gezet (Brimar ECC83 NOS QUAD). Kon het ook niet laten meteen even wat CD’s te draaien die eerder vervelend klonken. Alle ‘s’-sen zijn weg. Verder valt meteen op dat de weergave veel subtieler is en veel meer nuances kent. Zo verveelt muziek niet snel en dat zo koud uit de doos. Voorheen klonk het een beetje als een televisie met het contrast vol open. Het spettert van het scherm maar het is vermoeiend voor de ogen en het is niet natuurlijk. Of de typisch Duitse jaren tachtig speaker die hoog en laag had en verder weinig met het middengebied deed (de ‘pssst’ - ‘kaboem’ speaker). Ik hoor bij de eerste CD’s en zelfs al bij de eerste tonen dat dit goed is, net als het dat toen deed bij mijn phonotrap. De CD speler blijft aan en vanavond eens lekker allerlei muziek luisteren.
Enorm bedankt voor je advies! 

15 augustus 2020. Hallo Wijnand, de buisjes ( Voshod Rocket 1975 single wire gray shield 6N23P) klinken fantastisch. Ik zou graag nog een reserve paartje willen. Je hebt me nu een paartje IV ‘75 verkocht, en wat ik al zei ze klinken fantastisch. Mocht het zo zijn dat je ook nog een paartje III ‘75 hebt?? Hoe dan ook, graag nog een paartje. Ik hoor het wel. Groetjes, Peter.

Hallo Wijnand, 13 augustus 2020.

 

Heb je via een sms-je al laten weten dat ik de Telefunken ECC 83 in goede orde heb ontvangen. Enorm bedankt nogmaals! 
Maar, ik wil je ook graag bedanken voor de enorm goede service; qua verpakking mogen anderen echt een voorbeeld aan je nemen. 
De ECC 83 staat op dit moment aan in combinatie met 2 x Telefunken EL 84 (met beiden < > aan de onderkant).  Ondanks dat de ECC 83 nog zal moeten inspelen, ben ik totaal overdonderd door de openheid van het geluid. 
Met vriendelijke groet,
Walter 
Dag Wijnand,
De Sylvania 6189 buisjes zijn min of meer ingespeeld, bijzonder fraai geluid, geen scherpte, mooie dynamiek, stereobeeld is breed en diep. Precies wat ik hoopte, bedankt voor het advies en de vlotte levering.
Beste Wijnand, wat ben ik blij dat ik naar je advies heb geluisterd m.b.t. de Sylvania 12AX7 buizen. Na een week was het geluid totaal veranderd. Daar kwam bij dat 1 van mijn 4 nieuwe Tung Sol el34’s het begaf, waardoor ik besloot tijdelijk de oude buizen die met de versterker meekwamen terug te zetten: twee Svetlova’s, twee Siemens. Die zitten er nu weer 3-4 dagen in. Die had ik nooit hoeven/moeten vervangen. Nu alles Nos of iig old stock, voorversterkerbuizen van jou, en ZO mooi. Dank!24 maart 2020.

Hallo Wijnand,

 

Ik heb gister de ECC812 buisjes van CIFTÉ (19-2-2020) in goede orde ontvangen, bedankt voor de snelle levering, nadat ik de buizen heb gewisseld en gisteravond enkele uren heb geluisterd was het moeilijk om te stoppen met luisteren. WOW!! Wat is dit! De eerste indruk is geweldig! Het heeft een zachtheid en een balans in hoog midden en laag veel beter dan met de Amperex buisjes, fonkelend midden en hoog en een compact laag met veel definitie, soms lijkt het wel of je de instrumenten kunt aanraken, kortom meer emotie, een heel fijne upgrade voor weinig geld. Knap hoor, dat je zulke producten weet te vinden, complimenten! In de toekomst wil ik een buizenvoorversterker, wellicht zal ik dan contact zoeken om me opnieuw te adviseren, vriendelijke groet.

Dag Wijnand,

 

Afgelopen vrijdagavond heb ik de 12AX7 en 12AU7 van Sylvania geplaatst in de Unison Triode 25.

Vanaf de eerste noot werd ik aangenaam verrast. Alles klinkt warmer en meer in balans. De druk in laag is toegenomen maar ook een heel mooi midden en hoog. Er is meer ruimte, losser van de speaker, echt top

Ben echt blij met deze buisjes !!!