Nottingham Analogue turntables

Nottingham Spacedek with Ace Space arm 9/10 inch

Niet het instapmodel, dat is de Interspace maar net een flinke stap hoger is de Nottingham Analogue Spacedeck with Ace space 9/10 inch arm voor 2700 euro zonder element. Bij ons staat deze tafel demo klaar! Kom luisteren en verbaas je over de kwaliteit van deze platenspeler. 

Lees de test in het Duits: https://www.hifitest.de/test/plattenspieler/nottingham_analogue-spacedeck_6526. Gaat heel goed samen met de mooie MC's van Lyra, of de 2M Black van Ortofon of de MP500 van Nagaoka. Voor de meeste muziekliefhebbers is dit de ultieme betaalbare draaitafel!

 

Wordt standaard geleverd met de 9/10 inch Ace Space arm maar zonder element. Wilt u apart een element er bij kopen dan kan dat. Wij leveren o.a. Lyra MC elementen maar ook Ortofon en Nagaoka.

 

Voor 100 euro extra leveren wij de draaitafel persoonlijk af aan huis en installeren deze voor u, inclusief montage van het element en de afstelling van de arm! Vermeld dit bij uw bestelling a.u.b.. Ook kunt u de draaitafel komen ophalen als u dat wilt, of een demo boeken via een telefoontje 06-48681170 of email: tubesandrecords@ziggo.nl.

 

'tubesandrecords.com' is officieel dealer/importeur van o.a. Qtron Audio OTL amplifiers, Unison Research, Nottingham Analogue, Supra cables, Lyra, Creaktiv, Graham Slee, Acoustic Energy en Duende Criatura. Met betrekking tot de draaitafels van Nottingham Analogue werken wij nauw samen met importeur Wim van Kraanen inzake service, garantie en reparatie.

 

ACTIE: in de maand februarie 2021:

 

Een Nottingham Analogue Spacedeck met Ace Space arm nu met de Lyra Delos MC in een koop van 2700 euro plus 1600 euro = 4300 euro nu in de aanbieding voor 3900 euro. *Zolang de voorraad strekt!

Nottingham Analogue Spacedeck with Ace Space arm 9/10 inch.

€ 2.750,00

  • Limited Availability
  • Delivery: 1 day1